Acció poètica per a la Igualtat de Genere

Vinils 5
4 de desembre, 2017

L’Ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana (AFCM) col·labora amb les accions que porten a terme La Indomable i altres entitats vinculades a la taula “Amb Veu de Dona” que pretén incidir en el foment de les relacions equitatives, respectuoses i per acabar amb la lacra de la violència de gènere a la zona nord i a la nostra ciutat. Una campanya de per si que implica la col·laboració i el compromís de diverses entitats i nombroses dones del Districte.

Entre les activitats que han realitzat aquest any, una que ha portat molta feina i esforç, ha estat l’acció poètica del 1 de desembre. Entre les accions portades a terme aquest dia, hi hagut la d’enganxar vinils en les cristalls de l’entorn de la biblioteca de la zona nord. Ara podem llegir les frases de dones escriptores,  filosofes, científiques, artistes…. frases que s’han escollit de forma participativa, tot cercant un missatge constructiu i impactant que ens pugui acompanyar en el dia a dia de la nostra vida.

El disseny i fabricació dels vinils ha estat un procés llarg en el que s’han implicat les dones amb el seu compromís i il·lusió, des de l’AFCM les hem acompanyat i donat suport en el disseny i fabricació dels vinils. Facilitant l’accés a la tecnologia i potenciant l’ús social de la tecnologia digital amb finalitat social.

L’equip de l’AFCM felicita a La Indomable, i a totes les dones que han fet possible aquesta acció i que porten a terme la campanya amb veu de dona col·laborant i fem realitat un món més solidari i sense violència de gènere.

Vinils 1 Vinils 5 Vinils 7 Vinils 6
Vinils 11 Vinils 10 Vinils 3 Vinils 9
Vinils 2              Vinils 4               Vinils 8

Entrades recents

*