AMFITEATRE A L’ESCOLA MESTRE MORERA

inauguració Anfiteatro
19 d'octubre, 2017

El passat mes de juny l’Escola Mestre Morera, situada al barri de Ciutat Meridiana va inaugurar oficialment un nou amfiteatre. La directora, Noemí Rocabert, va explicar que el procés s’inicia amb un intent d’aprofitar la pendent que té la muntanya de Collserola, tot creant un vincle entre naturalesa, cultura i aprenentatge.

El projecte es va dur a terme per part dels eco-paletes i eco-jardiners, que formen part d’un pla d’ocupació (PO) del Servei d’Ocupació de Catalunya que es porta des de l’Ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana. El Pla d’ocupació té com a objectiu la inserció laboral de persones aturades de llarga duració. Tot el procés d’arranjament i construcció de l’amfiteatre va estar dirigit per l’Àngel Bardia, arquitecte de l’AFCM que s’encarrega de la coordinació dels PO.

Durant la presentació de l’amfiteatre, l’alumnat va exposar els resultats del “Projecte de Recerca –Acció Participativa a Escola” ideat per l’IGOP, en el que investiguen sobre diferents realitats polítiques i socials del barri.

Finalment, els infants varen expressar el seu agraïment al Districte de Nou Barris, al SOC, Barcelona Activa i a l’equip dels plans d’ocupació d’ecopaletes i eco-jardiners de l’AFCM que han fet possible la creació d’un espai privilegiat que permet “estimar més l’escola i la cultura”

 

Entrades recents

*