Darrers tallers d’estiu!

plaques solar 2
8 de setembre, 2017

L’estiu està a les acaballes i la tardor ja ens ronda.

Aquesta setmana hem fet els darrers tallers de la campanya d’estiu, dos tallers per famílies, un espai lúdic i d’aprenentatge, en el que la creativitat i  treballs manuals amb ajut de la tecnologia digital ens permeten fabricar moltes coses.

Un d’aquests tallers ha estat el Taller d’estampació amb segells, tallats amb tecnologia làser, per posar el nom a la roba del cole o fer dissenys personalitzats per estampar la roba. Les participants (petits i grans) han gaudit fent el disseny, hi han conegut la tecnologia làser i han començat a fer servir el seu segell.

      . taller estampacio 5 .      taller estampacio 3            taller estampacio 4      taller estampacio 2    taller estampacio 6          taller estampacio 8

I el segon ha estat:“fes la teva placa solar”, petits i grans han pogut endinsar-se en la fabricació d’un estri electrònic, amb una placa solar, connectors, altres elements d’electrònica i un petit soldador han fet una placa solar portable, per tal d’assegurar no quedar-se sense bateria.

 

         palques solar1   .          plaques solar 5          plaques solar 4      plaques solar 7

 

 

Entrades recents

*