Disseny i fabricació d’un SimuSol

SimuSol
17 d'octubre, 2017

Les Cases d’Oficis són programes que cerquen la inserció laboral de joves menors de 25 anys, combinant la formació amb la pràctica professional remunerada de professions vinculades a sectors de caràcter emergent.

El projecte té una durada de dotze mesos Sis mesos de formació teòrica-pràctica amb beca de

Formació. Sis mesos d’experiència pràctica amb un contracte de formació i amb un sou del 75% del Salari Mínim Interprofessional.

La Casa d’oficis d’eficiència energètica, es dedica a la formació de tècnic/a auxiliar en eficiència energètica d’edificis.

Les sortides professionals són com tècnic/a d’instal·lacions, tècnic/a d’eficiència energètica en edificis, ajudant/a per a certificacions energètiques d’instal·lacions, tècnic/a de manteniment, comercia l de components empreses d’eficiència, promotor/a de l’ús eficient de l’energia, gestor/a energètic/a.

La casa d’oficis d’eficiència energètica, realitza part de la seva activitat formativa a l’AFCM, l’alumnat de la Casa d’oficis ha tingut l’oportunitat de realitzar un curs de formació de disseny i fabricació amb tecnologia digital, en aquets curs han dissenyat i fabricat un SimuSol, per mesurar la insolació.

Us deixem un vídeo en el que l’alumnat explica la seva experiència.

 

Entrades recents

*