Encuentro Learn 2 Teach – Teach 2 Learn

Jornades Breakers Madrid
20 de setembre, 2017

L’Ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana col·labora amb el programa formatiu “Breakers, fabricat un nou món”, promogut per la Fundació Orange, la FEPA, i BJ Adaptacions. El programa Breakers té com objectiu apropar la fabricació digital a joves tutelats per treballar la inclusió e integració social. El jovent  s’introdueix al món del prototipat, l’electrònica i  la fabricació digital, tractant alhora de fomentar d’altres habilitats com el treball en equip i la presentació d’idees pròpies.

Durant els dies15 i 16 de setembre s’ha celebrat una trobada Nacional Breakers en el MedialabPrado a Madrid, promoguda per la Fundació Orange, la FEPA, i BJ Adaptacions , en la qual han participat els tecnòlegs del Ateneu de fabricació de Ciutat Meridiana (AFCM-BCN),  ens hem trobat amb persones que han coordinat el programa Breakers a d’altres localitats com Madrid, Bilbao, Sevilla i València: REFAB, SokoTech (BCN), Tinkerers Lab Castelldefels (BCN), Espacio Open Bilbao, MakeSpace Madrid, TecnoLab La Rueca (Madrid), Fab Lab Sevilla, el Fab Lab Valencia.

La primera jornada de la trobada va consistir a compartir la experiència Breaker de l’estiu i pensar en futurs projectes. En aquesta jornada, Pamela i Albert, tecnòlegs de l’AFCM han explicat l’experiència Breaker de l’estiu a l’AFCM. Aquí us deixem un vídeo on podeu veure quina ha estat aquesta experiència.

La segona part va ser la trobada ‘Learn 2 Teach – Teach 2 Learn’, celebrada a la Casa Encesa de Madrid, va ser una jornada en la qual es van abordar diferents propostes educatives per a joves en l’àmbit innovador de la creació digital i la cultura maker, va comptar amb la participació de Susan Klimçzak, del South East Technology Centerde Boston, i David Cuartielles, cofundador de Arduino.

Us deixem el enllaç a la pàgina de l’esdeveniment:

http://www.fundacionorange.es/conferencia-learn-2-teach-teach-2-learn/

 

Entrades recents

*