Experiència docent UAB Ciències de l’Educació i AFCM

UAB Educacio 5
3 de novembre, 2017

Dins del marc del Programa pedagògic de l’AFCM s’ha portat a terme l’experiència docent en col.laboració entre la Facultat d’ Ciències de l’Educació de l’ UAB i el Ateneu de fabricación digital de Ciutat Meridiana amb estudiants d’Educació Social i del Grau de Primària en l’ assignatura “Comunicació i Interacció Educatives II”: “Fabricació Digital en projectes educatius”.

Segons el professorat, tots els continguts del mòdul es treballen de manera significativa en el desenvolupament del projecte, alhora que es propicia el treball col·laboratiu de manera vivencial.

L’alumnat, pot viure en primera persona que significa, des del punt de vista de l’aprenentatge, la inclusió de la tecnologia en els contextos educatius.

La realització del projecte ajuda a treballar la comunicació, per arribar a un consens a partir del diàleg i la col·laboració, aprofundint d’aquesta manera en el que significa el treball en equip.

Per a l’alumnat, les assignatures han facilitat la reflexió sobre com introduir la tecnologia a l’aula, quins mètodes utilitzar i quantes hores s’impartirien. Integrant la tecnologia com un suport més per educar i transmetre valors.

 

 UAB Educacio 7   UAB Educacio 4    UAB Educacio 1 UAB Educació 2

 

 

Entrades recents

*