ECO-PLAF

ESDAP Deià Publicat el 01/02/2017
256
0
0
  • Àrees d'interès
    Col·laboració ciutadana, Comunicacions, Empresa i negocis, Infraestructures, Investigació i innovació, Medi ambient, Mobilitat, Serveis públics i socials, Turisme
  • Etiquetes
    econòmic, fàcil de muntar, transportable, ecodisseny, interiors, expositors
  • Llicència
    Creative Commons

 

Qué és?
Es tracta d’un suport per material informatiu bidimensional per la nova seu de  l’ESDAP Deià Barcelona.
Sistema expositiu efímer dissenyat a través de la metodologia del Design Thinking.


La peça és modular? Permet fer combinacions?

El suport vertical no és modular. Els prestatges es poden treure i posar allà on més convingui, sempre tenint en compte els forats existents, per tal d’adaptar el contingut (plafó) a l’element creat.

Heu tingut problemes alhora de fabricar? Com ho heu solucionat?
El primer problema que vam tenir va ser degut a que vam posar dues planxes de cartró dins la màquina per tal d’estalviar energia i temps (ja que en un inici necessitavem dues peces iguals), i el làser no va arribar a tallar les dues planxes, amb la qual cosa, el cartró de sobre va quedar tallat, mentre que la de sota, no del tot. Solució: col·locar només una planxa de cartró.
En segon lloc, les mesures del producte no quadraven amb les del programa d’ordinador. Solució: escalar cada peça a la mesura real.
També ens va sorgir el problema de que hi havien línies que la màquina no tallava ja que no vam assignar el punt d’inici X,Y del làser. Solució: definir a través dels botons de la màquina per on havia de començar a tallar.

 

 

 

 

Col·leccions a les quals pertany

Materials

  • cartró 6mm

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*