Tallers d’estiu 2017

estiu17
1 de setembre, 2017

Aquest estiu, l´Ateneu Fabricacio Ciutat Meridiana ha realitzat diversos tallers adreçats als veïns/es de la Zona Nord (Nou Barris), amb l´objectiu d’incentivar de forma lúdica l’aprenentatge i la creació dins del marc de la fabricació digital. En total han participat un total de 191 persones als tallers de famílies i entitats.

Així mateix, entitats del Barri, han integrat dins de la seva programació d’estiu, tallers que s’han realitzat a l’AFCM. Durant les tallers, els infants i joves participants, han tingut l´oportunitat de conèixer i veure en funcionament les màquines de l´AFCM.

Els assistents han posat en funcionament la seva creativitat per dissenyar i crear diferents estris segons sigui la temàtica desenvolupada al taller. van gaudit aprenent!

S´han realitzat les activitats amb famílies i entitats, obtenint un èxit total i molt bona participació d´infants i gent de totes les edats,  Hem fet música amb el Makey Makey, hem estampat samarretes i construït joguines, ens hem divertit dibuixant amb un espirògraf i fabricat un lactòmetre per la biblioteca, hem dissenyat amb scratch i hem dissenyat i fabricat uns bossos preciosos!

Agraïm a totes les  persones i entitats que han participat en els més de 10 tallers d’aquest estiu!

Estampem estiu 5 Estampem estiu 3 Estampem estiu 2 Estampem estiu4
Espitograf estiu bossos estiu3 Bossos estiu2 Joguines estiu
                    Makey Makey estiu 3 Makey makey estiu 2 makey Makey estiu bossos estiu 4
Estructures estiu               Bossos estiu1

Entrades recents

*